Referat: Agunnaryd IF (9-m) - Torpa IF (9-m)

1-1 (53) Herman Schmidt (ass Ernad Sadiki)
Herman Schmidt, Julien Linda, Ludvig Karlsson, Joel Lööf
Ernad Sadiki, Billy Svenske
Avb: Linus Strömgren, Axel Palm

Bra match trots förlust.
Det blev Agunnaryd som gick segrande ur kvällens möte på Ekvallen. Båda lagen hade bra uppställningar och det bidrog till att det blev en välspelad match. Första halvlek var helt jämn med bra passningsspel inom lagen men det skapades ganska få chanser. Tempot var bra och vi fick stundtals se en snabb och teknisk fotboll. 0-0 i paus var logiskt då inget av lagen tog till vara på de enstaka chanser som skapades.
AIF satte ett tidigt ledningsmål efter en hörna i 51:a minuten. Det öppnade upp matchen och redan två minuter senare kunde TIF kvittera sedan Ernad snyggt spelat fram Herman som enkelt placerade in bollen. Torpa spelade allt bättre och började ta över matchen. Därför kom hemmalagets ledningsmål i 70:e minuten snöpligt, detta sedan man utnyttjat en målvaktsretur. Torpa ökade pressen efter målet och skapade en mängd fina chanser men bollen ville inte in. Det var nära flera gånger om men avsluten blev för tama och en duktig hemmamålvakt gjorde en del fina räddningar. Vi hade minst 5-6 fina chanser och borde vänt matchen men effektiviteten saknades denna kväll. Ändå en bra match från vår sida (speciellt i andra) och vi borde minst haft poäng med oss hem. En bra laginsats där Hjalmar, Julien och Herman får ett extra plus. Vi går på semester och nästa match blir den 3/8 när u-laget möter Liatorp/Eneryda borta.